Kad Perniagaan Murah

Dicatat oleh Yaya Tomey


Fuhhh..penat nye hari ni. Berulang alik ke nilai 3.. semata-mata nak cari cadar yang matching dengan warna bilik.. Entri petang ni khas untuk yaya & partner punya projek bisnes card. Mekasih lah pada mereka yang dah tempah bisnes kad & flyers dengan yaya. Kalau dunia sekarang ni, kad perniagaan ini agak penting..."this is my card!".. ala2 sam gitu...

baik peringkat executive ataupun ahli perniagaan..eh..ahli muzik pon ada kad perniagaan..Hey..pemilik perniagaan internet? pun perlukan kad perniagaan tau..kalau tak macam mana orang nak tahu kita punya servis.. Kot nak mengorat awekz pun sekarang ni guna kad..tak kisah lah kerja apa pun..bila ada kad ni nampak lah kita ni professional sikit...betul tak?

Dr. Irfan kata, perniagaan internet pun kena buat promosi offline, kalau tak, tak adalah muka Dr irfan terpampang dalam media massa. Means itu pun salah satu bentuk marketing. Yang paling mudah adalah mengunakan kad perniagaan.

Kata Dato Fadzilah Kamsah, kalau nak mudah dapat bisnes, kita kena bagi kad perniagaan kita itu sebanyak 5 kali kepada orang yang sama. Barulah orang yakin dengan perniagaan kita...

Kalau kedekut nak bagi.."eh semalam bukan saya dah bagi kad pada awak?"...kalau macam ini lah confirm orang pun tak mahu kan servis kita..

Pada yang tak ada..kad yaya ni boleh ambik...bentuk JPEG je lah..tak ada spot UV kat sini...hik2...


Kalau nak order yaya boleh bagi sebut harga..berapa kotak sekian-sekian..design sendiri ataupun nak yaya sediakan..boleh dibincang..yaya bagi harga spesel nye untuk regular customer..

So far kalau nak yang paper art card 260gsm with matt laminate + Spot UV. (1 side aje).. harga untuk 2 kotak cuma RM46 aje!!...

Habis murah dah tu..Kalau nak 10 kotak yaya bagi spesel price cuma RM150 aje..1 kotak ada dalam 100 pcs..


Ada lagi yang murah. Depend pada Kualiti kertas dan bahan. Kalau minat boleh semak harga kat bawah ni ok..


Paper : 260 art card 2 side print (both side color)
QTY: 100pcs = RM15
Min quantity 300pcs

Paper : 260 art card 2 side print With 2 side matt lamination
QTY: 100pcs = RM20
Min quantity 300pcs

Paper : 260 art card 2 side print With 2 side matt lamination
1 Side Spots UV (both side color)
QTY: 100pcs = RM25
Min quantity 200pcs
Promosi Kad Perniagaan : QTY : 1000pcs = RM150

Sebarang pertanyaan email pada
yaya.merepek@gmail.com


Call: 012 7049192 (yaya) /011-15772617 (its maey)


Contoh sampel bisnes kad :





Posted by: YAYA
BLOG YAYA, Updated at: 4:13 PTG

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Catat Ulasan