Mengenai Lubuk Rahsia Dropship - Najib Asaddok

Oh! semalam ada seorang hamba Allah pm di Facebook yaya supaya jangan membeli panduan Lubuk Rahsia Dropship daripada Najib Asaddok. Huh! dia tak tahu ke najib asaddok itu classmate yaya. report nanti baru tahu.

Memandangkan najib asaddok adalah friendlist yaya, maka secara automatiknya yaya memang selalu terima update daripada beliau. Walaupun tak begitu faham tetapi yaya tahu beliau sudah menjadi usahawan eBay yang berjaya dengan konsep buat duit dropship.

Panduan Lubuk Rahsia Dropship - Najib Asaddok

Sehingga kini, anggaran pendapatan beliau lebih daripada USD1,000 setiap bulan dalam bidang dropship eBay dengan panduan lubuk rahsia Dropship.

Di dalam panduan ini menjelaskan apakah langkah yang perlu kita ambil untuk menjual produk, membuat penilaian margin keuntungan melebihi 230% apabila produk tersebut berjaya dijual semula di laman Ebay.

Oh! maknanya, beli murah dan jual semula dengan harga tinggi di laman eBay. Hurmm..mudahnya. konsep ini mungkin juga boleh diaplikasi di mudah.my

Lubuk Rahsia Dropship - Cari Duit lebih di eBay

Kepada anda yang ingin cari duit tambahan dengan eBay, maka panduan ini akan dapat membantu kita untuk :

# Perolehi RM3000 pertama melalui eBay - Bukanlah suatu perkara yang sukar dilakukan kerana kita sebenarnya hanya perlu menjana USD1,000 sahaja untuk memperolehi RM3000.

# Membongkar Hot Product - Panduan Lubuk Rahsia Dropship juga menerangkan bagaimana mengenalpasti produk hot dengan kadar kos yang murah.

# Kaedah deal produk - Anda akan diterangkan bagaimana langkah dan kaedah untuk membuat urusan dengan pemilik produk supaya anda boleh mendapatkan dengan harga yang rendah.

# 100 list hot produk - Dengan mengenalpasti 10 produk ini, anda boleh melipat ganda keuntungan serta merta.

Bayangkan 1 produk boleh memberi pulangan RM3000 sebulan. Seandainya 10 produk? Pulangan pendapatan yang bakal diperolehi RM30,000 sebulan. Dengan panduan Lubuk Rahsia Dropship, anda akan diajar cara paling mudah difahami, pantas dan praktikal diamalkan.

Nak tahu lebih lanjut? Sila rujuk pautan link dibawah

>> Pautan ke Laman Web Lubuk Rahsia Raja Dropship - Najib Asaddok

p/s : JANGAN Beli sekiranya anda tidak bersedia untuk menjana pendapatan online melalui eBay.
   
       JANGAN beli jika anda tidak mahu cari duit lebih di internet.


Blog yaya Updated at: 4:41 PG

1 comments:

  1. wahhh sgt untung tu..nk2 dalam usd plak..3 kali gnda pulangannya...tp sy nk jual apelah ye hu3..e-bay pn xpnh jenguk lg sblum ni..ngeee

    BalasPadam

E-mail Newsletter

Dapatkan Info terkini Terus ke Inbox email Anda